Betaalmethoden

Bestellen kan gemakkelijk, snel en veilig. Bij ons betaalt u alle bestellingen veilig en gemakkelijk via onze betalingspartner Mollie: een toonaangevende payment service provider (PSP) in de Benelux. Wij bieden onderstaande betaalmethodes aan om een betaling te verrichten:

iDEAL (Nederland)
 U betaalt in de veilige en vertrouwde omgeving van uw eigen bank.

Mister Cash (België)
U betaalt in de veilige en vertrouwde omgeving van uw eigen bank.

SofortBanking (Duitsland)
U betaalt in de veilige en vertrouwde omgeving van uw eigen bank.

PayPal (alle landen)
PayPal is een internationale online betaalrekening waarbij u ervoor kunt kiezen een bankrekening of credit card te koppelen voor snelle en veilige betalingen.

Creditcard (alle landen)
Creditcard is een internationale kredietpas waarmee u vaak verzekerd kunt betalen.

Op Factuur (alle landen)
voor zakelijke klanten bieden wij de optie aan om op factuur te betalen, deze factuur dient vooraf betaald te worden tenzij andersovereengekomen.

Voorafgaande bestelling:

Bij het reserveren vragen we een kleine niet-restitueerbare aanbetaling om uw bestelling te beveiligen. Het restant van het saldo sturen we een factuur bij ontvangst van de voorraad. U kunt uw voorbestelling op elk moment annuleren, maar de aanbetaling wordt niet gerestitueerd.

Als de fabrikant de productie om welke reden dan ook annuleert, zullen we uw aanbetaling volledig terugbetalen.

Houd er rekening mee dat de voorraad in batches aankomt. Pre-orders worden verzonden in de volgorde waarin we ze ontvangen. Maakt u zich geen zorgen als anderen hun bestelling eerder ontvangen dan u. Dit komt doordat we hun bestelling eerder hebben ontvangen dan die van jou

© 2020 - 2024 frisianmodelcarshop formula racing Bell mini helmen | sitemap | rss